Mi munkánk során a minőségben leljük örömünk, nem a mennyiségben.
Mi akkor is jól dolgozunk, ha senki se néz.

Üdvözöljük honlapunkon!


Cégünk, a Lužica Belterek (Enteriőr) 2004-ben alakult, mint egy kis kezdő vállalat apró asztalos munkákkal. Hatékonyságával, tevékenységével és a minőséges munkának köszönhetően tökéletesedett ki, és haladt előre a bútorok gyártásáig, szereléséig. Az anyagok széles választékát kínálja, valamint ügyel a minőségi megmunkálásra. Jelenleg konyhák, beépített szekrények és személyre szabott beltéri bútorok gyártására fókuszál.

A mi elsődleges szempontunk a megrendelő elégedettsége.

Munkánk során a funkcionalitást, az egyedi tervezést, a minőségi anyagokat és a precíz munkát alkalmazzuk , a beltéri megoldásokban és tervezésben.

Elsősorban Önökért vagyunk itt

Kezdetektől fogva törekszünk valódi emberek számára alakítani a tereket, minden bútort és beltéri elemet méretre tervezünk. Ezzel a módszerrel készítünk, tervezünk, javasolunk és a végeredményig konzultálunk ügyfeleinkkel, hogy a kialakított belterek(enteriőrök) a legapróbb részletekig egyedi, művészi és műszaki alkotások legyenek- de főként funkcionálisan és a megrendelő elképzelését figyelembe véve.

carpenter2 aboutus icon1

Tapasztalatok

2004 óta folyamatosan gyűjtjük a tapasztalatokat, ezért garantálni tudjuk, hogy munkatársaink olyan képzett szakemberek, akik készen állnak az Ön projektjére is.
carpenter2 aboutus icon2

Rendkívüli projektek

Nem ijedünk meg semmilyen kihívástól, így akár egy igényesebb vagy szokatlanabb projekt megvalósítása érdekében is bátran kereshet minket.

They
trus us.